Sa du røkelse og myrra...

I Marrakech får du juleshopping du aldri kommer til å glemme.

Publisert
Sist oppdatert

Juleshopping i New York, London, Barcelona eller Milano er ofte dyrt - og helt mainstream i disse dager.

Vil du ha handleterapi utenom det vanlige og finne gaver som får vennene dine her hjemme til å hoppe i taket, ja så reiser du på shopping til Marrakech i Marokko.

Her er både priser, assortiment og eksklusivitet en helt annen enn den du finner noe annet sted i verden. Du kan fly direkte med Norwegian med inn- og utreise på lørdager. Reiser du førstkommende lørdag vil det koste i underkant av 5000 kroner for reisen. Er du en storshopper, sparer du det lett inn.

Din Side reiste tidligere i år til Marrakech, hyret den beste personlig shopperen det var å oppdrive, og gir deg her den ultimate guiden til eventyrbyens mange store og små forunderligheter.

Slik kan du lettere orientere deg rett til skattekamrene i noe av verdens mest spennende shopping:

En guide i overfloden

Marrakech har vært et handelssentrum for hele Afrika siden berberne stoppet med de første karavanene sine her i det første årtusen. Noe som har lagt grunnlaget for at byen i dag er fylt med dyktige håndverkere som produserer alt fra trevarer og ull til lær, metall og sølv-saker i høy kvalitet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer