Reisepenger

Så lett gjør du reisekuppet

Hvor bør du reise for å få mest for pengene? Se lista over reisemål du bør merke deg allerede nå.

FULL FART: Reiseåret 2023 byr på nye muligheter med nye flyruter til blant annet italienske Venezia. Foto: Odd Roar Lange
FULL FART: Reiseåret 2023 byr på nye muligheter med nye flyruter til blant annet italienske Venezia. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nordmenn elsker å reise, men misliker å betale for mye for reisen sin. Ingenting gleder oss mer enn å gjøre et reisekupp. Men hvordan vet man hvilke reisemål man skal se opp for, og hvordan man får mest for pengene?

Et godt spor er å følge prisene over flyselskapenes nye flyruter. Dette er nemlig en oversikt over hvilke steder som kommer til å dukke opp på flyselskapenes «godt-kjøp-liste» framover.

Lønnsom innsats

Jo mer innsats du legger i arbeidet, jo større sjanse er det for å gjøre et skikkelig reisekupp. Og som alltid: Det er smartest og tryggest å kjøpe billetter direkte hos flyselskapene eller etablerte og kjente reisebyrå, ikke via søkemotorer med dårlig kundeoppfølging.

Flyreisen har to priser: den du betaler ved bestilling og den du betaler hvis noe går galt på reisen.

Hva betyr det?

Når et flyselskap åpner en ny flyrute er det viktig å treffe allerede fra første dag. Ingen liker å fly med tomme seter, og det å fylle opp flyene er høyt prioritert.

Også flyplasseieren ønsker å fylle opp alle såkalte slot-tider. Derfor sponser de gjerne flyselskap som oppretter nye flyruter til sin flyplass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer