Kan man bo på Paradise Hotel eller Farmen?

Så mye koster det å bo på Paradise Hotel eller Farmen i ferien

Så mye koster det å leie reality-TV-stedene.

PARADISFERIE: Nå kan du leie Paradise Hotel til neste familieferie. Foto: Careyes.com
PARADISFERIE: Nå kan du leie Paradise Hotel til neste familieferie. Foto: Careyes.com Vis mer
Publisert

Har du drømt om å ligge på solsengene på Paradise Hotel, eller dra tilbake i tid som Farmen-deltakerne? Det er fullt mulig å legge neste ferie til et av stedene på tv, men det kan være det koster mer enn det smaker.

Sole deg på Paradise hotel?

Et av stedene som kanskje kan friste for frosne nordmenn nå om dagen er hotellet i reality-TV-serien Paradise Hotel. Villa Careyes Sol de Occidente Castle som stedet egentlig heter, ligger i Careyes i Mexico. Det er faktisk ikke et hotell, men en luksusvilla med 12 soveplasser.

Prisen for å leie villaen per natt er drøye 72.000 kroner. Til gjengjeld får du bo som en realitydeltaker med privat tilgang til alle bassengene, gratis parkering, bar med personale og Wifi. Du kan til og med ta med deg din firbente venn hvis du vil, uten ekstra kostnad.

Mye penger, tenker du kanskje, men hvis du vil bo på Paradise Hotel, uten flaue tv-øyeblikk i ettertid, så er det prisen.

Den ukjente broren

Paradise Hotel-villaen er en av to som ligger på hver sin lille topp langs kysten i Careyes. Og syns du det er litt harry å leie selve Paradise Hotel, så kan du leie villaen litt lengre ned på den samme stranda.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer