Så mye koster det å ferie julen i Thailand

Vi sjekket prisene fra Norge og Sverige.

Du kan ennå bytte ut mørketid og kuldegrader med strand og badetemperaturer i Thailand.  Foto: Per David Jonsson
Du kan ennå bytte ut mørketid og kuldegrader med strand og badetemperaturer i Thailand. Foto: Per David Jonsson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du er lovlig sent ute dersom du ønsker å feire julen på en finkornet palmestrand i Thailand. Men det er fortsatt mulig, hvis du er kjapp.

Dette må du IKKE gjøre i Thailand

Vi har sjekket de laveste prisene på charterturer til Thailand fra Gardermoen i julen og/eller over nyttår, og også sjekket hva det koster å reise fra Stockholm eller Gøteborg. Med den svake svenske kronen kan det lønne seg - selv om du må ut med transportkostnader til flyplassen i Sverige.

Vi har sjekket priser på charterturer til Thailand med avreise før julaften, eller i romjulen. Vi har unngått turer med avreise på selve julaften og nyttårsaften. Det finnes en del reiser med avreise 24. eller 31. desember, så dersom dette er aktuelt for deg, se en full oversikt over ledige charterreiser fra Norge i vårt restplassøk. Vil du se prisene fra Sverige, sjekk www.resguiden.se.

Fra 7000 kroner

De rimeligste turene fra Gøteborg koster rundt 7000 norske kroner for en 14-dagers uspesifisert tur. Fra Norge må du ut med 8-9000 kroner for det samme. Utvalget er mer begrenset fra Norge, mens du har flere valgmuligheter fra Sverige.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer