Familieparker i Sverige og Danmark

Så mye koster familieparkene

Mens én park har gratis inngang, koster det over 1000 kroner ekstra per person å slippe køene hele dagen i Legoland.

KØFRITT: Om du ikke liker å stå i kø, tilbyr Legoland en køfribillett til over 1000 kroner per person – i tillegg til inngangsprisen. Foto: Legoland
KØFRITT: Om du ikke liker å stå i kø, tilbyr Legoland en køfribillett til over 1000 kroner per person – i tillegg til inngangsprisen. Foto: Legoland Vis mer
Publisert

Mange holder seg til hjemlandet sommerferien, men det er også de som liker å ta turen over til ett av nabolandene – en ferieuke i Danmark eller Sverige har alltid vært populært.

Og med passtrøbbel, streik blant pilotene i SAS og mye flykaos ellers i Europa, er det nok mange som har fått endrede ferieplaner denne sommeren og heller velger en mer kortreist ferie – uten å gjøre seg avhengig av fly.

For barnefamilier står familieparkene høyt i kurs blant den yngre garde. DinSide har tidligere sett på hva det koster å komme inn i de største familieparkene her til lands (og hva maten der koster), og nå har turen kommet til nabolandene.

Vi har sett på prisene for inngang og parkering (inkludert lademuligheter) i åtte familieparker i Sverige og Danmark. Få også med deg avsnittet til slutt om rabatter i parkene.

I denne artikkelen har vi brukt henholdsvis 96 og 139 i kurs for svenske og danske kroner, som var kursen per 11. juli.

Liseberg (Göteborg i Sverige)

Fornøyelsesparken sentralt i Göteborg har lenge vært blant nordmenns store favoritter. Her finner du en drøss av tivoliattraksjoner for store og små, samt lykkehjul, spillehall, ferdighetsspill, restauranter, sceneshow og mer til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.