Så trendy at det gjør vondt

Kitch, kunst og streetkred på nyåpnede Hotel Fox.

Publisert
Sist oppdatert

Det ser nesten middelhavsk ut, Hotel Fox, der det flanerer på Jarmers Plads.

Resepsjonistene har jeans og mobilen hengende i snor rundt halsen, og er kanskje 24 år; perfekt alder til å fremstå som laidback og kul, men ikke tilstrekkelig til å være serviceinnstilt og korrekt. Men det hvite og pastellfargede interiøret og den perfekte adressen ved Sankt Peters Stræde som strekker seg gjennom Nørrebro, er til sammen en så perfekt kombinasjon at man trykker på tilgivelsesknappen.

Kunstprosjekt

Hotellet åpner 25. april, og ideen er å lage et kunsthotell. Hvert rom har et moderne kunstnerisk arbeid. Arbeidene spenner over moderne genrer hvor kitch og komikk krysses med gatekunst.

21 kunstnere har bidratt til å smykke ut hotellets 61 værelser.

Kontaktinformasjon

Navn: Hotel FoxAdresse: Jarmers Plads 3Tlf.: + 345 - 33 13 30 00Pris: Fra 945 danske kroner for et enkeltrom til 1.600 danske kroner for junior-suite.Nett: Hotel Fox

Sjarm, stil og romantikkKlassisk designFemstjerners superdesignPrisvennlig designTilbake til innledningen

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer