Sære saker til turen

Du vil ikke tro hva du egentlig ikke kan greie deg uten på reise. Her er merkelige, snåle, unødvendige og utrolige duppeditter, spesielt for damer på tur.

Publisert
Sist oppdatert

Sitter frykten for fremmede lands skrekkelige bakterier og virus i ryggmargen? Tar du rett som det er feil av ditt og andres vinglass i coctailselskaper? Har du ynket deg i misunnelse over guttas praktiske utstyr der du er tvunget til å krøke deg med nesa alt for nært det stinkende toaletthullet i bakken? Du visste det neppe, men slike problemer har selvsagt sine praktiske løsninger. Her er et utvalg produkter for turister generelt og damer spesielt. Og vi advarer: Du tror det nesten ikke, selv når du ser det.

Se produktene her

Mest fra USA

Utvalget av litt bisarre produkter er ekstra røslig i USA, paranoiaen og reiseangstens hjemland. Det virker som få andre er i stand til å opparbeide samme grad av skepsis som amerikanere, når det gjelder reiser utenfor landets grenser. Ergo byr det overhode ikke på problemer å finne reiseprodukter fra USA, som vi litt mindre engstelige gjerne plasserer i kategoriene for snodigheter, fjolleri og direkte latterligheter.

Fra toaletthjelpemidler til tyverisikring

Men for all del: Vi ser ikke bort fra at mange faktisk kan ha nytte av enkelte av disse sakene, selv om bruksverdien må sies å være variabel. For eksempel tror vi at den gummibaserte menstruasjonsoppsamleren neppe vil nå samme popularitet som veske-vokteren som alarmerer deg om noen napper vesker og poser ved restaurantbordet. Og om vi tviler på at den bærbare toalettposen blir en stor slager, så praktisk den enn er, selv om vi tror det er mulig å få avsetning på den oppladbare porerenseren. Forfengeligheten lenge leve!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer