Safariferie - på den engelske landsbygda

Du trenger ikke dra til Afrika for å oppleve kontinentets dyreliv.

Savannens ville dyr, midt i tjukkeste ... England??? Foto: totallywild.net
Savannens ville dyr, midt i tjukkeste ... England??? Foto: totallywild.net Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ja, du leste riktig - safari i England, nærmere bestemt i landlige Kent.

Det høres unektelig rart ut, men i disse tider, da feriebudsjettet er blitt mindre for mange av oss, er det kanskje ikke så fjernt å droppe safariferien i Afrika til fordel for en safaritur i England? Stedet du kan dra da heter Livingstone Safari Lodge.

Dette kan høres noe overdådig ut, men totallywild.net beskriver oppholdet ditt slik:

"Gjestene vil bli møtt med gode velkomstdrinker før de blir transportert videre med kjøretøy som er tilrettelagt for safariutflukten."

Du sover i luksuriøse telt, og har utsikt over et stort område hvor det finnes et vannhull der dyrene går fritt rundt - du sover faktisk med dyrene.

Deretter vil du bli servert en ekte afrikansk middag samtidig som guiden din forteller om erfaringen de har fra Afrikas dyreliv.

Du vil første natten sove under stjernehimmelen, hvor du om morgenen blir vekket av guiden du skal ha for dagen. Guiden kommer med en kopp kaffe. Så begynner safarien, i soloppgangen, akkurat når dyrene begynner å våkne til liv etter en lang natt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.