Saga Solreiser

Meget bra, ryddig og enkel tjeneste med det meste du trenger av informasjon rundt bestilling og reisemål. I tillegg kjapp responstid på e-posthenvendelser.

Publisert
Sist oppdatert

På Saga Solreisers nettsider kan du også bestille kun hotellrom, og du kan velge å gjøre et mer avansert søk på bosteder, hvor du krysser av for dine preferanser - som golfhoteller, bo alene uten tillegg osv. Du kan starte bestillingen rett fra hovedsiden.

Saga Solreiser er i samme selskap som Ving, og har den samme bestillingsløsningen; i litt forskjellig drakt.

Antall trinn:Bestillingen går over sju trinn, kan hende ett ekstra med informasjon om visum der dette er et tema.

Pris:Prisinformasjon kommer i trinn tre. Totalprisen er oppgitt i listen, men du kan klikke deg inn på en detaljert prisoversikt med reisedetaljer.

Bostedsinformasjon:Kan klikke deg inn på hotellinformasjon fra trinn tre. Herfra er det også mulig å klikke seg videre og få informasjon om priser gjennom året på det aktuelle hotellet, samt info om når det er ledig kapasitet.

Rabatt ved internettbestilling?Ja, 100 kroner i rabatt per voksen og betalende barn. Bestilling av tilleggstjenester:Kan bestille tilleggstjenester som barneklubber, leiebil osv., men dette er først etter at du har fylt inn personopplysninger for alle reisende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer