Salg på businessclass-billetter

British Airways tilbyr opp til 40 prosent avslag på businessclass.

GOD PLASS: Fordelen med å fly businessclass er at det er roligere, bedre seter og service, egen TV-skjerm og litt bedre mat.  Foto: British Airways
GOD PLASS: Fordelen med å fly businessclass er at det er roligere, bedre seter og service, egen TV-skjerm og litt bedre mat. Foto: British Airways Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Drømmer du om å fly businessclass? Nå har du i hvert fall muligheten til det uten at det skal koste deg like allverdens som det gjør til vanlig.

I dag, 9. desember, lanserer British Airways sitt største salg på businessclass-billetter noen sinne.

Salget varer i fire dager; fra 9. desember til og med mandag 12. desember, og gjelder for Club World-billetter som brukes i perioden 19. desember – 2. januar. Siste hjemreisedato til Oslo er 9. januar 2012.

– Oslo er vårt største premium marked og det flere fra Norge som reiser med businessclass enn fra Sverige, til tross for et Norge er mindre befolket, sier Peter Rasmussen, markedsjef for region Nord-Europa, BA Danmark, til DinSide.

Bedre beinplass fra neste år: Nye flyseter hos SAS

Billigst til Dubai

Ekstremt billig er det ikke, selv om det er rimeligere enn normalt. Den aller billigste businessclass-billetten fra Oslo går til Dubai og ligger på 10.465 kroner tur/retur, mens den dyreste billetten går til Houston for 18.874 norske kroner.

Ettersom det er forskjellig prosentnivåer på rabattene, kan du selv finne ut hvor mye du sparer på de ulike flightene. I desember og januar koster eksempelvis en flytur fra Oslo til Los Angeles 13.440 kroner, mens det normalt koster 21.617 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer