Samarbeider om Stockholm

Overkapasiteten på flyreiser mellom Oslo og Stockholm har fått konsekvenser. Fra 3. mai vil Norwegian og Nordic Airlines samkjøre sine flyreiser mellom de to skandinaviske hovedstedene. Antall flyvninger totalt blir slanket fra åtte til fem, og du bør fremdeles sjekke begge selskap for å finne ledige seter og billigste pris.

Nordic Airlines og Norwegian vil samarbeide om å betjene ruten Oslo - Stockholm fra 3. mai.
Nordic Airlines og Norwegian vil samarbeide om å betjene ruten Oslo - Stockholm fra 3. mai. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De to lavprisselskapene har i dag blitt enige om en samarbeidsavtale for flyreiser Oslo-Stockholm. Samarbeidet trer i kraft 3. mai 2004, og du kan bestille billetter fra cirka 20 april.

De to selskapene vil kjøre fem daglige rundturer Oslo-Stockholm; Norwegian vil stå for to av dem, slik som i dag, og Nordic Airlink kutter sine seks rundturer til tre, i følge Anne Grete Ellingsen, informasjonssjef i Norwegian.

- Flyvningene vil bli jevnt fordelt og vi unngår at de overlapper slik tilfellet var før, sier Ellingsen.

Brukervennlig?

Men det er ikke å komme bortifra at det blir færre reiser mellom de to byene. Enklere bestilling for reisende, vil det heller ikke nødvendigvis bli. Du kan kjøpe billetter til alle flyvningene fra både Norwegian og Nordic Airlinks nettsider. Flyselskapene vil imidlertid kun råde over et gitt antall seter per flyvning, så om du ikke finner ledige billetter, eller billetter i ønsket prisklasse hos det ene selskapet bør du sjekke med det andre. Det bør du forresten uansett, for de to selskapene vil operere med egne priser.

Hvilke ruter som vil bli kuttet og nye rutetider er foreløpig ikke klart.

Nordic Airlink flyr i dag til og fra Terminal 2 på Arlanda og Norwegian vil fra 3. mai flytte fra Terminal 5 til Terminal 2.

Les også:

  • BILDESPESIAL:Skjønne Stockholm

  • Triks for å gjøre Stockholm på et minimalt feriebudsjett

  • DinSide Reises samleside om storbyer

  • Flere artikler om Skandinavia
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer