Samarbeider om Stockholm

Overkapasiteten på flyreiser mellom Oslo og Stockholm har fått konsekvenser. Fra 3. mai vil Norwegian og Nordic Airlines samkjøre sine flyreiser mellom de to skandinaviske hovedstedene. Antall flyvninger totalt blir slanket fra åtte til fem, og du bør fremdeles sjekke begge selskap for å finne ledige seter og billigste pris.

Nordic Airlines og Norwegian vil samarbeide om å betjene ruten Oslo - Stockholm fra 3. mai.
Nordic Airlines og Norwegian vil samarbeide om å betjene ruten Oslo - Stockholm fra 3. mai. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De to lavprisselskapene har i dag blitt enige om en samarbeidsavtale for flyreiser Oslo-Stockholm. Samarbeidet trer i kraft 3. mai 2004, og du kan bestille billetter fra cirka 20 april.

De to selskapene vil kjøre fem daglige rundturer Oslo-Stockholm; Norwegian vil stå for to av dem, slik som i dag, og Nordic Airlink kutter sine seks rundturer til tre, i følge Anne Grete Ellingsen, informasjonssjef i Norwegian.

- Flyvningene vil bli jevnt fordelt og vi unngår at de overlapper slik tilfellet var før, sier Ellingsen.

Brukervennlig?

Men det er ikke å komme bortifra at det blir færre reiser mellom de to byene. Enklere bestilling for reisende, vil det heller ikke nødvendigvis bli. Du kan kjøpe billetter til alle flyvningene fra både Norwegian og Nordic Airlinks nettsider. Flyselskapene vil imidlertid kun råde over et gitt antall seter per flyvning, så om du ikke finner ledige billetter, eller billetter i ønsket prisklasse hos det ene selskapet bør du sjekke med det andre. Det bør du forresten uansett, for de to selskapene vil operere med egne priser.

Hvilke ruter som vil bli kuttet og nye rutetider er foreløpig ikke klart.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer