Sammenligner penis med Israel

Disse reklamene skal friste deg til å dra til utlandet.

- Men den er jo så liten...  Foto: YouTube
- Men den er jo så liten... Foto: YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kunne du tenke deg å tilbringe sommerferien i et land som blir sammenlignet med en liten penis? Eller hva med å feriere sammen med romvesener?

Hører vi et ja?

Humor og sex er et velkjent virkemiddel, som ofte blir brukt i reklamebransjen. Du ler, ha-ha-ha, og dermed husker du det. Og er firmaene riktig så heldig, er det noen som lar seg provosere, som igjen fører til enda mer oppmerksomhet.

Nettopp dette skjedde da et reklamefirma laget en kjempesilhuett av en stripper på et jorde i nærheten av flyplasse Gatwick. Reklamestuntet førte til at alle flypassasjerene kunne se den til og fra flyplassen, og gjett om det skapte baluba?

Disse flyvertinnene skaper furore: Se hvorfor

Får du lyst til å reise av disse videoene?

Den kanadiske foreningen for jødiske studenter gjorde også et godt forsøk på å skape blest om Isreal tidligere i år.

– Etter å ha sett videoen håper vi at studenter vil besøke siden vår, Size Doesn't Matter, for å lære mer om landet og dra sine egne konklusjoner om Israels handlinger og rolle i Midtøsten, sier Rebecca Cherniak, foreningens talsperson, til Torontoist.com

Ja, vel...

Dra til Israel eller tenk koffert:

Og dersom du ikke visste det, så er New Mexico faktisk det «beste» stedet i universet:

Ærlighet varer lengst? Noen ganger trenger ikke en reklamevideo å koste all verdens med penger. Budskapet kommer i hvert fall klart frem i denne hastereklamen for Cleveland.

Det er mye gøy i Cleveland....

Vil du se mer? Klikk her for å se Australias drøyeste ølreklamer

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer