San Francisco er USAs beste turistby

New York kommer langt ned på listen.

San Francisco sett fra utkikkspunktet Twin Peaks. Foto: Wikipedia Commons
San Francisco sett fra utkikkspunktet Twin Peaks. Foto: Wikipedia Commons Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En skulle tro at The Big Apple ikke ville ha noen problemer med å kapre topplasseringen over amerikanske Condé Nast Travelers 2009 Readers' Choice Awards topp amerikanske byer. Men den gang ei.

Det er vestkystbyen San Francisco som stikker av med seieren - nok en gang. Den bakkete og homovennlige byen fikk 84,8 poeng av 100 av de 25.000 som deltok i avstemningen.

Condé Nast Travelers lesere skulle vurdere kandidatenes atmosfære og stemning, kulturtilbud og attraksjoner, vennlighet, men også hotelltilbud, shoppingmuligheter og restaurantutvalg.

New York kom faktisk helt nede på fjerdeplass, og ble slått av San Francisco, sørstatbyen Charleston, og Santa Fe i New Mexico.

Dette frister San Fran med

San Franciscos har mange attraksjoner, og siden dette er en havneby, ligger mange ved vannet. Vi kan nevne Fisherman's Wharf, Pier 39, Alcatraz og Golden Gate Bridge. Andre attraksjoner å få med seg er den bratte Lombard street, Chinatown, og selvsagt byens pulserende natteliv.

Se mer på San Franciscos turistnettsider.

Her er USAs topp turistbyer:1. San Francisco - 84,8 poeng2. Charleston - 83,1 poeng3. Santa Fe - 81,6 poeng4. New York City - 81,3 poeng5. Chicago - 81,2 poeng6. Honolulu - 79 poeng7. Carmel - 78,9 poeng8. Savannah - 78,2 poeng

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer