SAS Braathens

Publisert
Sist oppdatert

Du kan sjekke inn via internett, eller via din mobiltelefon. Destinasjonsguider, rutetabeller med mer.

Som hos Ryanair når det gjelder å ikke vise pris med skatter og avgifter i valglisten, men her får du i alle fall totalprisen i høyremargen, slik at du hele tiden kan se akkurat hvor mye billetten koster, inkludert skatter, avgifter og gebyrer.

Enkel tjeneste, men er du på jakt etter de billigste billettene, må du bla deg gjennom bestillingsverktøyet. Du må via startsiden og ende dato for å bla deg frem og tilbake i kalenderen.

Korte fakta:

Språk: NorskBillettbestilling fra startsiden: JaTrinn i billettbestillingen: 5Brukerstøtte: Ja, både e-post og telefon.Billettbestilling uten registrering: JaNettadresse (ekstern lenk): sasbraathens.noTerningkast: 4

    Ingen lavprissøker, og tungvint at du må via startsiden og endre dato for å bla deg gjennom kalenderen på jakt etter prisene. Men enkel og oversiktlig bestillingstjeneste. Pluss for tjenester som innsjekk via internett eller mobiltelefon.

>> Klikk her for å gå til neste vurdering>> Klikk her for å gå tilbake til hovedartikkelen

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer