SAS får skjenn

Landets største bonusprogram belønner din lojalitet med gratis reiser, hotellopphold og seter på businessklasse. Men, så var det bare den ’lille skriften’ da…

Publisert

Elendig service, lange telefonkøer og tullete reglement. Det er responsen fra våre lesere om SAS sitt bonusprogram, Eurobonus.

Tidligere i år foretok DinSide Reise en test av de største 8934">flyselskapenes bonusprogrammer, og konklusjonen var klar: Velg ett eller to medlemskap og hold deg til disse. To av de som scoret høyest hos oss var hjemlige SAS Eurobonus og Braathens Wings.

Etter denne artikkelen har vi mottatt flere henvendelser fra medlemmer i SAS Eurobonus, som slett ikke er fornøyd med verken service eller reglementet rundt medlemskapet. Dette er irritasjonsmomentene.

1: Verdiløs oppgradering?

En oppgradering på SAS fra økonomi- til businessklasse, tur-retur mellom Oslo og New York, koster deg 40.000 poeng. For den samme summen kan du eksempelvis få en gratis tur-retur reise fra Oslo til Budapest. Det vil mange se på som en dyr oppgradering. Verre blir det når det viser seg at i realiteten får du ikke en oppgradering, men en såkalt ’voucher’ til en verdi av 40.000 poeng. Skulle det være ledige seter på businessklasse blir du oppgradert, hvis ikke sitter du der med ’voucheren’ din. ’Voucheren’ er gyldig i ett år og kan kun brukes til oppgraderinger. I praksis kan det altså bety at du mister disse poengene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer