SAS har fått lavpriskalender

Gjør det lettere å finne billige billetter.

Foto: Faksimile fra SAS.no
Foto: Faksimile fra SAS.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har tatt sin tid, men nå har altså SAS lansert sin egen lavpriskalender. Dermed er det blitt mye enklere for passasjerene å finne frem til de billige billettene.

Da DinSide deltok på en internasjonal pressekonferanse med selskapet i november, stilte vi spørsmål om hvorfor ikke SAS hadde laget et bestillingssystem som gjorde det enklere å finne de rimeligste billettprisene. Vi spurte om ikke det var på tide, nå som Norwegian, som har hatt lavpriskalender i flere år, spiser seg inn på SAS' markeder i Sverige og Danmark, også.

Tilbakemeldingen var at det var noe de holdt på å utvikle, og nå har den kommet.

Lavpriskalenderen fungerer som Norwegians. Du velger avreiseflyplass, hvor du vil reise, og den aktuelle måneden. Dermed får du alle de billigste flyprisene for denne måneden opp i kalenderen. (Se eksempel i bildet under.) Når du har valgt aktuelle datoer, vil du bli presentert for en liste som viser alle avganger denne dagen, og de forskjellige prisene.

Vi fant for eksempel billetter tur/retur Oslo-Nice i april til 1.820 kroner, og til Roma i mai til 1.770 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer