SAS på luften med mobiltelefoner

Nytt i luften: SAS og Nokia har klekket ut en aldri så liten verdensnyhet i luftrommet.

Publisert

SAS og Nokia annonserer nå et samarbeid som innebærer at Nokia mobiltelefoner blir en del av varesortimentet om bord på alle SAS sine internasjonale flygninger. Dette er første gang mobiltelefoner vil bli solgt ombord fly.

- Dette samarbeidet viser hvordan mobiltelefoner har blitt en viktig del av folks hverdag. Nokia og SAS representerer to sterke merkevarer som begge er fremstående innen kommunikasjon på sin måte, sier Sara Kullgren, administrerende direktør i Nokia Mobile Phones Scandinavia i en pressemelding.

Toppmodeller

Tidligere har vareutvalget om bord i fly vært forebeholdt artikler som parfyme, kosmetikk og alkohol. Fra 1. september vil altså Nokia 8210 og Nokia 8850 inngå blant varene som er tilgjengelig for passasjerer på SAS sine internasjonale flygninger. Telefoner som ikke er av de billigste modellene.

- Majoriteten av våre kunder som er på forretningsreise setter pris på luksusriøse og trendy produkter av høy kvalitet. Nokias mobiltelefoner tilfredstiller disse kravene, sier Richard Nisell, direktør i SAS Flightshop.

Bare kjøpe, ikke bruke

Selv om det nå skal bli mulig å kjøpe mobiltelefoner i luften, vil det fortsatt være forbudt å bruke dem. Forbudet gjelder fra du går inn i flyet og til du er vel ute. Det har tidligere vært reist spørsmål om motivasjonen for denne regelen. Les mer om bruk av mobiltelefoner og luftfart i 13397">denne artikkelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer