SAS: Shanghai Surprise

SAS starter flyvninger til Shanghai i slutten av mars, og tilbyr tur-retur billetter for 3470 kroner. Reiseperioden er 28. mars til 30. mai, med siste hjemreise 7. juni.

Publisert
Sist oppdatert
SAS flyr i medvind i kampanjepristesten vår.
SAS flyr i medvind i kampanjepristesten vår. Vis mer


Her var det full pott. Det var ledige billetter på alle de avgangene som ble sjekket. Og det var ikke få ...

Så kom turen til innenriksfly. Det skal nå koste fra 748 kroner tur-retur å fly innenlands. Vi sjekket først priser på flyreiser mellom Oslo og Trondheim. Det var også ganske grei skuring - forutsatt at du skal reise midt i uken. For dem som ikke har anledning til å ta seg fri fra jobben derimot, var det litt verre. Det tok et par mislykkede søk før det var en slags klaff.

"Ikke et vondt ord om Bogstadveien..." Men vi drømmer om shopping i New York. Enkelt er det også. Kampanjeprisen er til 3970 kroner, via Arlanda eller Kastrup - og vi fant ledige billetter på alle dagene vi ønsket. Noen av dem var imidlertid irrasjonelle 56 kroner dyrere enn annonsert. Ikke det at det er så fryktelig farlig, men hvorfor i alle dager 56 kroner? Alle billettene vi sjekket inkluderte den magiske "natt mellom lørdag og søndag" - men altså - noen av dem kostet 4026 i stedet for 3970.

I tillegg til disse tok vi stikkprøver på en rekke andre destinasjoner, både innenriks og utenriks - alt med noenlunde samme resultat. Så hvis vi ser bort fra litt irrasjonell kalkulering fra SAS' side - synes vi dette gikk som smurt og gir selskapet en stjerne i boken.

Her kan du lese hvordan Norwegian gjorde det i pristesten vår

  • Her kommer du tilbake til hovedartikkelen

  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer