Etter SAS-streiken:

SAS-tabbe: Venter på 70 000 kroner

Alt gikk galt da Heidi og Erling skulle hjem fra sommerferien i Tyrkia.

FORSVANT: Kan flybilletter forsvinne i løse lufta? Det lurer et norsk ektepar på etter ferietreøbbel med SAS. Foto: Privat
FORSVANT: Kan flybilletter forsvinne i løse lufta? Det lurer et norsk ektepar på etter ferietreøbbel med SAS. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
✈️

SAS-STREIKEN:

 

Fakta og rettigheter

Les mer  

Familien skulle på årets drømmeferie til Tyrkia. Men SAS-streiken, misforståelser og tekniske feil gjorde det hele til et mareritt. Nå sitter ekteparet Heidi Bergløkken og Erling Løkken igjen med en ekstraregning på 110 000 kroner og ubrukte billetter for 17 000 kroner.

Dette ble prisen for å komme seg hjem under SAS-streiken. Og flyselskapet har nektet å refundere beløpene fordi de mener at det er familiens egen feil.

Da DinSide tok saken ble det fart for å finne en løsning.

Familieferie med forviklinger

Storfamilien, bestående av besteforeldre, foreldre, tre barn hvor to av disse hadde med sine egne barn og samboere, dro på ferie til Tyrkia samme. I alt 11 personer med fire ulike bestillingsnummer hadde bestilt reise til Gazipasa i Tyrkia med SAS i midten av juli med hjemreise til Oslo 31. juli.

Men i begynnelsen av juli ble SAS rammet av streik og storfamilien måtte legge ut godt over 110 000 kroner for nye billetter og overnatting for å få gjennomført ferien.

Streik for SAS

- Som vi alle vet var dette under streiken i SAS, så turen nedover ble jo da kansellert og vi måtte kjøpe/skaffe oss nye billetter til Gazipasa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer