SAS

En glad blanding norsk, svensk og engelsk møter deg når du entrer SAS’ nettsider.

Publisert
Sist oppdatert

Tilbyr: Egen side med informasjon om tilbud og priskampanjer. Oversikt over de forskjellige billettypene og vilkårene som er forbundet med de ulike – men vi savner prisinformasjon for de forskjellige billettypene. Teksten på sidene er en blanding av norsk og engelsk med innslag av svensk som har lurt seg unna oversettelse, med en hovedvekt på engelsk. For å kunne bla deg rund på sidene, er du avhengig av å skjønne engelsk – fordi navigeringshodene er på engelsk. Her er også informasjon om Eurobonus, nyttig å vite før reisen, og reiseguider for ti byer – men alt dette er skrevet på engelsk. Vi kunne imidlertid ikke finne informasjon om flyplassene og transportinformasjon videre fra flyplassene.

Nettsidene lar deg også søke etter tidtabell, og det er en egen søketjeneste som viser ledige plasser; for deg som kjøper ungdomsbilletter (sjansebillett). Dersom du kun har håndbagasje med deg når du reiser, kan du også sjekke inn via Internett – og du kan da velge sete fra PCen.

Kontaktinformasjon og tidtabeller er enkelt å finne, men vi var ikke i stand til å finne rutekart.

Midt i vår vandring gjennom SAS’ nettsted opplevde vi at teksten byttet fra norsk til svensk. Dette påpekte vi også i en liknende test for ett år siden, og feilen er der altså fremdeles.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer