Satser på havregrøt på Statoil-stasjoner

Om en uke får du et sunnere frokostalternativ langs veien.

Denne standen vil bli vanlig på Statoilstasjoner. Foto: Statoil
Denne standen vil bli vanlig på Statoilstasjoner. Foto: Statoil Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kan være skikkelig utfordrende å spise sunt når du er på biltur i Norge. Svært ofte går det i junkfood på veikroer, gatekjøkken og bensinstasjoner. Smult, fett, gjærbakst og salt er stort sett det som er på menyen.

Men nå prøver Statoil å gjøre noe med den usunne hurtigmaten, nemlig ved å tilby havregrøt. Alt kundene trenger å gjøre, er å tilsette varmt vann og vente i et minutt. Voilà!

I forbindelse med Helsedirektoratets nye informasjonskampanje for Nøkkelhullet i 2011 har Statoil besluttet å lansere "AXA Great havregrynsgrøt on-the-go" på 300 bensinstasjoner over hele landet.

23.500 fikk denne koppen i julegave

Gir sunnere mat til folket

– Vi har jobbet sammen med AXA det siste året og har sammen laget et utrykk og konsept som vi tror kan fungere til vår forbrukers spisesituasjon. Vi håper og tror at det er et produkt som kunden ønsker, sier Morten Svendsen, Kategorileder Fastfood i Statoil Norge AS, til DinSide.

Grøten kommer i tre smaker; eple-kanel, røde bær og blåbær-aprikos, og vil koste 20 kroner pakken. Porsjonspakken er på 50 gram og grøten inneholder totalt 180 kalorier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer