Satt på gulvet fra Oslo til Gøteborg

Selv om de hadde bestilt billetter måneder i forveien ble jentene fra Ullern Håndball henvist til gangen. Toget var fullt.

Håndballjentene måtte tilbringe turen på gulvet i gangen, men klarte likevel å holde humøret oppe. I kveld skal de spille første kamp i turneringen. Foto: Privat
Håndballjentene måtte tilbringe turen på gulvet i gangen, men klarte likevel å holde humøret oppe. I kveld skal de spille første kamp i turneringen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag 1. juli skulle jentene i Ullern Håndball til Gøteborg for å delta i Partille Cup. Togbillettene var bestilt måneder i forveien og alt lå til rette for en hyggelig reise med laget.

Men da de kom på perrongen viste det seg at turen ikke skulle bli så enkel likevel.

Fullt tog

Toget fra Oslo til Gøteborg var nemlig fullt, og passasjerer som ikke hadde funnet seg sitteplass ble i stedet bedt om å ta bussen NSB hadde satt opp.

– Men vi nektet å ta buss, vi hadde jo bestilt tog. Og det andre laget ble splittet, slik at halvparten fikk ta toget, mens de andre måtte ta bussen, sier Cathrine Rytterager, en av laglederne som var med på turen.

Svenskene og danskene vil ha Metro mellom Malmø og København

Hun sier hun tipset NSB om at det ville bli stor pågang på nettopp denne togreisen. Dette gjorde hun måneder i forveien, da hun bestilte gruppebillettene.

Og NSB må ha vært klar over at det ville bli trangt, mener hun.

– Da jeg bestilte var det så mange gruppebestillinger at de måtte sjekke litt om det var plass. Men jeg fikk beskjed om at det skulle gå bra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer