Scenelangs i sommer

Solen skinner på campingteltet, Hibas-utedassen dufter liflig, ølen er duggfrisk, grillen oppfyrt og snart kommer favorittbandet på scenen. Festivalsesongen er i gang for fullt, og det er bare å velge og vrake. Her får du en oversikt over moroa.

Publisert
Sist oppdatert

Fra David Bowie til luringen Odd Nordstogas låt om hylende griser. Stevie Wonder og Mari Boine til Hellbillies på Vinstra. Festspel og Riddu Riððu i Kåfjord. Lill Lindfors på Sildajazz i Haugesund og makrellfestival i Horten. Om sommeren fins det festivaler for en hver smak. Er lidenskapen jazz, country og blues, kan du finne oversikten over årets høydepunkter her.

Rocka norsk sommer

Sulten på rock og pop? Du behøver ikke dra til Glastonbury, Hurricane eller T In The Park for å rocke fra deg i år. Storheter som David Bowie, N*E*R*D, The Darkness, Alicia Keys og Phoenix kommer til en scene nær deg om ikke lenge. Også norske artister som Euroboys, Gluecifer, Anne Grete Preus, Sondre Lerche, King Midas og Kaizers Orchestra spiller på norske festivaler i år, og allerede i pinsen kan du se noen av dem. Da er det duket for sommerens første, store rockefestival, nemlig Månefestivalen i Fredrikstad.

 • Fristes du likevel av de store scenene i resten av Skandinavia leser du mer her.

 • Månefestivalen

  I Fredrikstad kan du høre het og rumpefiksert musikk i Cuban Connection. Mambo, bolero og salsa. Heite saker. Kick-ass bandet Amulet skal også levere hard punk og metall, og rockebandene Silver og King Midas er på plass på scenen. Hele tre dager til ende med festival og glede til 500 kroner.

  For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer