Velkommen
Bagatelle har adresse Bygdøy Allé. Til venstre for inngangsdøren kan du se utstilt Hellstrøms kokebok, samt presseklipp.

Gresskar
Gresskar ønsker velkommen videre inn i restauranten. Pass så du ikke mister sølvskoen på vei ut!

Foajeen
Brandy og champange ønsker velkommen i foajeen.

Før middagen
Her kan du vente på bordet ditt i komfortable omgivelser.

Ventelektyre
Og mens du venter kan du sjekke ut Hellstrøms ferskeste kokebok, Enkelt & Perfekt.

Trofeer
Michelinmannen og michelinguidene er selvsagt utstilt. Du kan se inn i restauranten mellom hylleplatene.

Restauranten
Velkommen inn i restauranten. Veggene er blant annet prydet med en privat fotokunstsamling.

Chambre séparée
Bagatelle har tre rom man kan skille av fra resten av restauranten, her representert ved ett av dem.

Mot veien
Dette chambre séparée vender ut mot Bygdøy Allé.

Vinkjelleren
Hos Bagatelle kan du velge blant 700-800 forskjellige viner. Her er vinkjelleren.

Michelinmannen vokter
Michelinmannen vokter over vinkjelleren. Kanskje ikke så rart med priser opp til 40.000 kroner.

Autografvegg
Trappegangen ned til vinkjelleren er prydet med kjente navn innen mat og vin. På bildet kan du blant annet se Paul Bocuses navnetrekk.

Gode utsikter
Fra foajeen kan du se ned i deler av vinkjelleren.

Forberedelser
Hans Christian Munthe-Kaas forbereder rødbetpuré til kveldens middager.

Foto
Hele restauranten er utsmykket med fotokunst. Her fra foajeen.

Bordpryd
Orkideer klare til å pryde kveldens bord.

Bord for to
Restauranten rommer mellom 50 og 70 gjester, avhengig av bordsammensetningen.

Glasstak
Blomsterpryd i restauranten.

En god sigar?
Etter middagen kan det kanskje smake med en god sigar? Hos Bagatelle kan du velge blant cirka 40 cigarsorter fra 120 til 400 kroner.
