Se bildene fra campingmessen 2008

Årets campingmesse er rekordstor. Se hva som er årets hotteste nyheter.

Publisert
Sist oppdatert

I dag, torsdag 11. september, åpnet dørene til årets største begivenhet for campingentusiasten - Caravanmessen 2008, Norges største messe for campingvogner og bobiler.

Se bilder fra messen under

Messen holder til på Lillestrøm, og er åpen til søndag ettermiddag.

- Flere hundre av neste års bobil- og campingvognmodeller stilles ut, og jeg har et godt håp om over 17.000 besøkende, sier messegeneral Konrad Sel til Newswire.

Bobil i vinden

Det kan godt hende ønsket blir innfridd, for campingturisme er i slaget som aldri før. Det er særlig bobiler som er populært. Sel forteller om en økning så langt i år på 27,8 prosent i forhold til i fjor.

Det er stadig flere som ferierer på campingplasser. Statistisk Sentralbyrå kunne vise til at det i juli i år var fem prosent flere som overnattet i bobil eller campingvogn sammenlignet med juli i fjor.

Sel mener at det er de dyre hytteprisene som gjør at folk velger camping.

- Hytteprisene er blitt så høye at mange leter en alternativ ferieform. Den mest populære bobilen i Norge koster under 700.000 kroner, og den vanligste campingvognen cirka 180.000. For slike priser får du knapt en hyttetomt, sier messearrangøren til Newswire.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.