Se hva du får om bord

Fra luksus til lavpris: Her kan du sjekke hva du får av service og komfort hos alle verdens flyselskaper.

Skytrax lanserer ny videoguide til all verdens flyselskaper. Den kan du bruke til å sjekke ut hva du kan forvente deg av komfort og service ombord og på flyplassene. Bildet viser underholdningstilbudet på Qatar Airways, som er et av få flyselskaper med topprangeringen fem stjerner i Skytrax' kåring. Foto: Qatar
Skytrax lanserer ny videoguide til all verdens flyselskaper. Den kan du bruke til å sjekke ut hva du kan forvente deg av komfort og service ombord og på flyplassene. Bildet viser underholdningstilbudet på Qatar Airways, som er et av få flyselskaper med topprangeringen fem stjerner i Skytrax' kåring. Foto: Qatar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skytrax har lansert en videoguide til alle verdens flyselskaper. Der kan du gå inn og velge flyselskap og flytype, og få en rundtur til hva du kan få av service og komfort på de ulike flyene og med de forskjellige flyselskapene.

Videoguidene er laget av flyselskapene selv, og som med all reklame, må du nok trekke fra litt for overdrevent god egenreklame. Merk deg at det heller ikke er spesifisert hvilke av tjenestene som vises fram som er ekstratjenester som flyselskapene tar ekstra betalt for.

Dette betaler vi gjerne ekstra for

Likevel kan du bruke guiden til å se i levende bilder, hva du kan forvente deg av komfort og tjenester om du velger Norwegians Dreamliner - eller om du går for United Airlines eller SAS i stedet. Du finner hele guiden her, på nettsidene til Skytrax.

Her ser du et eksempel på en slik video, fra Norwegians Dreamliner:

Stadig økende

Skytrax er en offentlig tjeneste, som vurderer flyselskapenes og flyplassenes kvalitet og servicenivå. Her finner du også passasjeranmeldelser og -meninger, samt anbefalinger om flyseter, setekart og karaktersetting av flyselskaper og flyplasser. Det er over 681 flyselskaper og 725 flyplasser i Skytrax-basen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer