Priser på mat på danskebåten og i Danmark:

Se hvor du kjøper kjøtt- og ferskvarene til lavest pris

Vi har sjekket priser på bacon, andebryst og kyllingfilet. Se hvor det er billigst å handle; på danskebåten eller i danske supermarkeder.

DANSK MAT: Prisene på diverse ferskvarer kan være lavere i Danmark enn på danskebåten, men slett ikke alle. Foto: Berit B. Njarga
DANSK MAT: Prisene på diverse ferskvarer kan være lavere i Danmark enn på danskebåten, men slett ikke alle. Foto: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert

Reiser du til og fra Danmark med danskebåten, er det mange som benytter anledningen til å handle kjøtt og andre ferskvarer enten på danskebåten eller på et dansk supermarked, siden alt fra bacon til andebryst er kjent for å være billigere enn i Norge.

Men hva lønner seg av å handle kjøttvarene på danskebåten eller på land i Danmark?

Vår prissjekk viser at det kan være store forskjeller på prisene, og taxfree kan være et godt alternativ framfor lokale, danske priser.

Så mye koster matvarene

Vi har sammenliknet priser på mat på Stena Line og Color Line, med prise rfra supermarkedkjedene Spar, Fakta og Føtex i Danmark. Der det har vært mulig, har vi valgt produkter med tilsvarende størrelse.

Prisene er regnet om til kilospris.

Under ser du priser på de åtte varene vi har sammenlignet priser på, hvor den laveste prisen er markert med grønt og den høyeste prisen er rødfarget.

Prisene er innhentet i perioden 18. - 20. juni på Color Line mellom Larvik og Hirtshals, Stena Line mellom Frederikshavn og Oslo, og supermarkedene Fakta i Hirtshals, Spar på Skullerup Seaside Resort og Føtex i Frederikshavn. Prisene er regnet om til kilospris på varer som der det er mulig, har lik eller liknende størrelse på forpakningen. Danske priser er regnet om til norsk krone 16. juli.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer