Se London med buss

Publisert
Sist oppdatert

Klar for sightseeing

Busspassasjerer klar for litt sightseeing en varm londondag. Med billetter til et av selskapene, kan du hoppe av og på i ett døgn, akkurat som det passer deg. En praktisk måte å rekke over mye på kort tid. Men en advarsel: Du gjør langt kortere avstander på langt mer tid med buss enn med t-bane.

Tilbake til artikkelen

Marble Arch

Marmorbuene ligger på en trafikkøy i enden av Oxford Street, ved Speakers Corner i Hyde Park. Du har hørt navnet før, og syns kanskje det er like greit å få et glimt av marmoren idet du suser forbi i en buss cabriolet. Buene ble bygget i 1828 som hovedport til Buckingham Palace, men ble flyttet dit du finner dem nå, i 1851.

Tilbake til artikkelen

Full pakke

De fleste bussrutene kravler seg gjennom tettrafikkerte Piccadilly Circus med kort avstand til de berømte musikal-scenene. Mer om musikaler i Londons West End finner du her. Husk at du kan finne siste liten billetter til salgs fra flere utsalgt i sentrum av London.

Tilbake til artikkelen

Falmet kjendis

Ved Piccadilly Circus ligger også Planet Hollywood, som like mye er et spisested, som et slags kommersielt museum med utstilte filmeffekter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer