Se London via undergrunnen

Publisert
Sist oppdatert

Erkelondon

Big Ben og undergrunnen i et og samme glimt - mer London enn dette blir det ikke. Big Ben hører til Westminster, som i dagligtale kalles Houses of Parliament. Bygningen er Londons nyeste slott, bygget på Londons eldste slott. Tårnet som rommer klokken som har gitt det navn, stod ferdig i 1858, og ringte for første gang i 1859.

Tilbake til innledningen

Ikke akkurat guttemusikken ...

Er du heldig, løper du på de rødkledte og velspillende i all sin royale pomp og prakt på din vei fra en undergrunnstasjon til en annen. Sikt deg gjerne inn på vaktskiftene ved Buckingham Palace, St. James's Palace og Tower. For de første velger du stasjonene Green Park, Victoria eller St. James's Park. For den siste velger du Tower Hill.

Tilbake til innledningen

Marked

En helt annen stil venter om du besøker det eviglange markedet i Portobello Road. Ta undergrunnen til Notting Hill Gate og følg strømmen av turister til markedet på lørdager. Her skifter temaene fra antikviteter, via mat, til lopper og småting, og det siste hete i gatemote. Markedet er Storbritannias lengste, og også godt besøkt av lommetyver, så hold på sakene. Tilbake til innledningen

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer