Se lyset når du knipser

Det gjør hobbyfotograf Elin Sire. Og det blir det fine bilder av.

Pinnacle Desert i Asutralia har spennende fotomotiver overalt. Foto: Elin Sire
Pinnacle Desert i Asutralia har spennende fotomotiver overalt. Foto: Elin Sire Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i høst hadde DinSide og Sony en konkurranse der dere lesere skulle sende inn deres beste skumringsbilde. Premien var en tur til Australia for å overvære en av de syv fotballkampene som ble arrangert i forbindelse med Twilight Football.

Den heldige som fikk reise var Elin Sire fra Drammen. Vi tok en prat med henne da hun kom tilbake for å høre hvordan turen var, og få noen tips om fotografering.

Se noen av Elin Sires bilder i fotoalbumet nederst i saken.

- Nå er jeg ingen profesjonell fotograf. Jeg er en hobbyfotograf, og jeg har ikke drevet med dette så lenge. Interessen kom vel sommeren 2006, men det siste halvannet året har det blitt mye mer, sier Sire.

Hun startet med kompaktkamera, synes fotografering var veldig gøy, og fikk seg et digitalt speilreflekskamera i 2007. I dag bruker hun et Canon EOS 500D.

- Hvordan var turen til Australia?

- Det var utrolig gøy. Nå var det en veldig kort tur, og programmet var ganske intenst. Jeg fikk opplevd ganske mye på kort tid, og fikk se mye av vestkysten selv om jeg bare var der i noen dager.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer