Se når dyre destinasjoner er billige

Det finnes tidspunkt da turistfavorittene er rimeligere.

Drømmer du om Karibia? Det er billigst å reise hit i mai og juni, og været er like bra. Foto: Zak Ruvalcaba
Drømmer du om Karibia? Det er billigst å reise hit i mai og juni, og været er like bra. Foto: Zak Ruvalcaba Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når "alle" vil dra samme sted, jekkes prisene på hotell, restaurantmat, underholdning osv. opp. Dyre destinasjoner er for eksempel London, New York, Paris, skiparadis i Alpene og Karibia.

Det er selvfølgelig en grunn til at så mange reiser til slike destinasjoner - der venter en ferie full av opplevelser.

Men - en ferie på destinasjoner som dette behøver ikke koste SÅ mye. Trikset er å reise på riktig tidspunkt, nemlig utenfor høysesong. Forbes Traveler har laget en liste over populære destinasjoner for amerikanere, og viser når det er billigere å reise hit. DinSide har tilpasset listen så den passer bedre oss nordmenn, og lagt til flere destinasjoner som er typisk populære blant oss.

London

Selv om pundet er svakt for tiden, og du får mer for pengene i London enn på mange år, er det ingen tvil om at dette er en dyr by. Men reiser du til London i årets "kjipeste" måneder, vil du kunne utnytte lavere hotellpriser og off season-priser på turistaktiviteter. November er en slik måned. I desember kommer det en del juleshoppingturister, men rett over nyttår og ut februar er det igjen lavsesong. Altså - velg november, januar eller februar for londonturen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer