Se når flybilletten er billigst

Smart nettside gir deg full oversikt.

Functravel.no lover å hjelpe deg å finne de billigste flybillettene. Foto: Faksimile fra Functravel.no
Functravel.no lover å hjelpe deg å finne de billigste flybillettene. Foto: Faksimile fra Functravel.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du tenkt deg til Paris eller London i løpet av vinteren? Eller kanskje du vil reise til varmen i Thailand?

Når bør du reise for å få de billigste flybillettene? Nettsiden Functravel.no hjelper deg å finne ut av det.

Som turistreisende er vi ikke alltid så bundet av tidspunkt for reisen. Dermed bruker vi mye tid på å lete rundt etter gunstigste priser. Det kan ta mye tid. Lavpriskalenderen til Norwegian er et glitrende eksempel på hvordan flyselskapene gjør jakten lettere for oss. Men den viser jo bare Norwegians priser.

Nettsiden Functravel.no er en norsk versjon av Functravel.com, og søker gjennom 450 flyselskaper og reisebyråer for å finne de billigste billettene. Du kan for eksempel søke på billetter til London fra Oslo, krysse av for å få se lavprisgrafen for januar måned, og få full oversikt over hvilke datoer du finner de rimeligste billettene.

Når du velger passende datoer, presenteres du for alle de aktuelle flightene og prisene, med rimeligste alternativ øverst.

Søker på alle flyplasser

Vi sjekket billetter til London i januar, og fant at helgen 21.-24 januar kunne vi få billige billetter. Ikke overraskende var det Ryanair som lå på topp på resultatlisten, med billetter fra Torp til 194 kroner (vi må huske å legge til alle ekstrakostnadene til lavprisselskapet, selvsagt...)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer