Se opp her!

Land og steder det lønner seg å være ekstra på vakt.

Publisert
Sist oppdatert

Europeiskes OBS!-liste

1. BarcelonaBarcelona er OBS! OBS! for ferierende nordmenn. Her er det svært mye veskenapping og lommetyveri i trengselen.

2. KanariøyeneHer er det mange nordmenn året rundt. Spesialitetene til tjuveraddene her er hotellinnbrudd og veskenapping.

3. PattayaThailand er blitt en av de store destinasjonene for nordmenn. Her er det hotellinnbrudd og lommetyveri du bør se opp for.

4. BangkokPass deg for veskenapping!

5. Frankrike og ItaliaDen store faren her er landeveisrøvere. Vær oppmerksom ved ferdsel på motorveiene i disse landene.

Utsatte land

Europeiske er desidert størst på reiseforsikring i Norge, med en markedsandel på rundt 60 prosent. Gjensidige Forsikring har en markedsandel på cirka 23 prosent. I tabellen nedenfor kan du se i hvilke land Gjensidiges kunder var mest utsatt for tyveri. Vi har også innhentet tall fra SOS International, som er de nordiske forsikringsselskapers felles alarmsentral. De fleste av de norske forsikringsselskapene har avtale med SOS – med unntak av Europeiske, som har sin egen alarmsentral.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer