Seks hete helgetips

Her er våre forslag til romantiske helgeopplevelser i anledning Alle hjerters dag. Vi har tatt utgangspunkt i opplevelser i eller i nærhet av Norge, slik at det er overkommelig på en helg.

Publisert
Sist oppdatert

Varm hverandre

Ishoteller er på tross av det kalde reisverket, lune og romantiske steder å tilbringe en natt. I Norge har vi ett som ligger i Alta, men overnatting her fordrer at dere må være en gruppe på minst ti stykker – og det er kanskje ikke det du forbinder med en romantisk aften?

Det mest kjente er kanskje Jukkas ishotell i svenske Jukkasjärvi. Her er det muligheter for å varme hverandre under reinsdyrskinn, og om morgenen vekkes dere av en varm kopp tyttebærjuice. Garantert en vellykket romantisk aften, og en opplevelse dere vil huske. Overnatting for to personer i dobbeltrom koster 2.490 svenske kroner – eller 2.100 norske.

Hvor: Jukkas ishotell, Jukkasjärvi, Sverige. Hotellet ligger cirka 17 kilometer fra Kiruna by.

Les mer om dette på DinSide:Alta ishotellJukkas ishotell

Artikkelen fortsetter under annonsen!

Kjenn på været

Fyr og rorbuer er typisk overnattingssteder du forbinder med sommeren. Men dette er steder som det også kan være mulig å leie vinterstid. I fjor høst skrev vi en artikkel om akkurat dette, hvor vi omtalte Kråkenes fyr som et sted for vinterovernatting. Dette fyret ligger noen kilometer syd for Stadt, og her er det gode muligheter for å kjenne stormen ruske. Her er det gode muligheter for litt romantikk med fascinerende værkrefter i bakgrunnen. Men det passer kanskje ikke for de mest skvetne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer