Seks London-alternativer

ENGLANDSTUR: Du trenger ikke feriere i London, selv om du flyr billig til Stansted. Du får mer for pengene om du velger en annen by enn den britiske hovedstaden. Her er sjarmerende steder nær billigflyplassen.

Publisert
Sist oppdatert

London er i siktet for en veldig stor andel av de som flyr billig til Stansted fra flere norske byer. Men du trenger ikke dra til den britiske hovedstaden selv om billigflyselskapene kaller flyplassen London Stansted. Det finnes flere både hyggeligere og mer prisvennlige steder å dra til, som heller ikke ligger særlig lengre fra flyplassen enn London gjør.

Her er noen alternativer til London for deg som flyr billig til Stansted, men som også kan tenke deg å oppleve ander engelske byer. Disse stedene egner seg jo også godt til utflukter fra hovedstaden, om du har tid og lyst under londonferien.

Det tar cirka 45 minutter med Stansted Express (buss) fra flyplassen og inn til London sentrum. Her er forslag til steder du kan besøke som ligger mellom en halv time og tre timers reisevei fra Stansted.

>> Klikk her for å se bilder fra byene

Birmingham

Millionby med en mengde underholdningstilbud og svært gode shoppingmuligheter.Reisetid fra Stansted: Cirka fire timer med buss, eller tre timer med tog.

Cambridge

Sjarmerende universitetsby med rolig puls og deilige gondolbåt-turer.Reisetid fra Stansted: Cirka 30 minutter med tog, eller 50 minutter med buss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer