Selger falske Tyrkia-billetter

Tyrkia Solreiser selger ugyldige billetter til charterflyene til Via Tours.

Publisert
Sist oppdatert

Nå advarer Via Tours folk om å kjøpe charterreiser av Tyrkia Solreiser.

Selskapet hadde tidligere en avtale med Via Tours, men denne avtalen ble oppsagt av Via Tours 8. juli i år. Likevel har Tyrkia Solreiser fortsatt å selge billetter til Via Tours' charterflyvninger til Tyrkia.

Lettere å klage på reiser

Betalte ikke for seg

Ifølge en pressemelding, sa Via Tours opp avtalen fordi Tyrkia Solreiser ikke innfridde sine økonomiske forpliktelser. Til tross for at de ikke lenger har en avtale, har Tyrkia Solreiser fortsatt å selge flybilletter som dermed er ugyldige. Selskapet har hverken bestilt eller betalt noen reiser til Via Tours etter oppsigelsesdatoen.

Via Tours har bedt Tyrkia Solreiser om å rydde opp i forhold til sine kunder uten hell. Via Tours har også delt ut informasjon om forholdet til reisende fra Gardermoen til Tyrkia. Dette for å varsle dem om at det bare er flybilletter utstedt av Via Tours som er gyldige på retur til Norge.

Via Tours oppfordrer nå alle som har bestilt ferie gjennom Tyrkia Solreiser om å ta kontakt med dem for å få kjøpt nye og gyldige billetter. Via Tours har nemlig ikke selv noen oversikt over hvem Tyrkia Solreiser har solgt falske billetter til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer