Selger mer billetter

Norwegian opplever økt salg.

Billettsalget hos Bjørn Kjos peker oppover. Foto: PER ERVLAND
Billettsalget hos Bjørn Kjos peker oppover. Foto: PER ERVLAND Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alle fagforeningene i SAS har nå sagt ja til nye lønns- og pensjonsavtaler. Dette er avgjørende elementer i spareplanen (the 4 Excellence Next Generation som SAS kaller planen) selskapets ledelse har lagt for videre drift.

Men selv om de ansatte i SAS nå har sagt ja til blant annet lønnskutt for å gjøre sitt til å holde driften av SAS igang, er ikke problemene for selskapet tilbakelagt.

Luftfartstilsynet har tidligere varslet at de kan komme til å granske selskapets økonomi uansett. Og ifølge E24 har selskapet blitt nedgradert av kredittratingbyrået S&P.

All usikkerheten har preget ikke bare selskapet og de ansatte, men også flykundene.

Derfor bør du bruke kredittkort nå

Økning hos konkurrenten

– Vi har opplevd en økning i billettsalget den siste uken, men om det skyldes situasjonen i SAS er vanskelig å si. Vi ønsker å tro at det er fordi vi har et godt produkt som kunden etterspør, svarer informasjonssjef i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen på DinSides spørsmål om utviklingen i billettsalget hos Norwegian. Norwegian lanserte 8. november nye ruter til New York og Bangkok, og opplevde stor etterspørsel der de billigste billettene røk fort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer