Selskapene som roter bort bagasjen din

AEA (Association of European Airlines) kan fortelle deg hvilke selskaper som er verstingene på bagasjerot.

Publisert
Sist oppdatert

Bagasje som forsvinner er noe av det kjipeste en reisende opplever. Det er greit at du kan få dekning til nye saker av reiseforsikringen, men ting tar tid, og irritasjonen blir vanligvis stor. Så hvilke flyselskap bør du holde deg unna, om du er redd for bagasjen din? Vi har listen.

26 selskaper fra best til verst

Listen er basert på augusttallene samlet inn av AEA. Tallene fra flyselskapene gis på frivillig basis, og listen inneholder bare selskaper som er medlemmer av AEA. Totalt 26 selskaper er med i denne oversikten, inkludert SAS og Finnair, som eneste nordiske selskaper. Begge havner midt på treet hva gjelder savnet bagasje per passasjer.

Skroll ned for mer

Latinske selskaper best og verst

De som tar best vare på bagasjen til sine passasjerer, er Turkish Airlines. Like bak følger Cyprus Airways og Tarom Romanian Airlines. Verstingene er Alitalia, KLM, British Airways og Air France.

Se hele listen her.

Merk at dette altså er tallene for august, basert på frivilllig rapportering. Det kan være at situasjonen forandrer seg fra måned til måned, og at de som ikke har rapportert har de verste tallene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer