Sendte e-post fra himmelen

DinSide har testet nettilgang fra Norwegian-flyet. Offisielt lanseres tjenesten neste uke.

Sendte e-post fra himmelen
Publisert
Sist oppdatert

Lenge har flypassasjerer måtte finne seg i at de ikke kan være online i luften. Men den tid er nå over - i hvert fall på enkelte Norwegian-fly.

Les også: SAS går online i 2011

To fly med internett

– Norwegian er det første flyselskapet i Europa som tilbyr internett på flyet, noe vi er veldig stolte av. Vi har stor tro på det og mener at det vil være attraktivt for forretningsreisende og pendlere som flyr ofte, sier Lasse Sandaker-Nielsen, kommunikasjonsrådgiver i Norwegian, til DinSide.

Til sommeren er planen at 11 fly skal ha internettilgang. Innen 2011 vil 21 fly hatt fått installert det, og innen 2012 vil det finnes på 40 av selskapets fly.

– Vi har et fly i test nå, som vi har testet siden mandag. Norwegian lanserer tjenesten offisielt på fly nummer to neste uke, forteller Sandaker-Nielsen.

Grunnen til at flyselskapet venter med lanseringen, er at de ønsker å teste hvordan internett og hastigheten fungerer på flyet, og eventuelt gjøre små justeringer før "premieren".

Norwegian setter opp prisene

Surfet i luften

DinSides motorjournalist, Knut Moberg, er ofte ute og reiser. Onsdag kveld fikk han for første gang surfe på nettet på Norwegian-flyet fra Oslo til Paris.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer