Senfredag i Prinsensgate

Klokken er ti, det er fredagskveld, og jeg har akkurat inntatt et bedre måltid på en av hovedstadens morsomste restauranter. Hvor går turen videre? Til Komsa frisørsalong i Prinsensgate. Jeg skal klippe håret mitt.

Publisert
Sist oppdatert

- Ågud, har de leiet inn modeller, er den første tanken som farer gjennom hodet mitt. Ned trappen, kommer en noenogtyveårgammel visjon av en pike med bein som aldri slutter (eller et skjørt som ikke begynner. Velg selv.), og blondt flagrende hår som rekker henne til livet.

Det er ikke så lett å vite? Hun er ikke den eneste som ser uforskammet fresh ut her inne, iallefall. Og det er første gang jeg klipper meg klokken ti om kvelden, med DJ til stede, rullerende diskolamper, fargede lyspærer rundt frisørspeilene, og i et lokale akkurat passe fullt av feststemte mennesker som skåler i edle dråper.

Men uansett - dette er noe jeg absolutt kan venne meg til!

Noen tar jakken min, jeg får et glass sprudlevann i hånden og blir geleidet inn i stolen. Modellen er ikke modell, men en kunde og venn av lillesøster, får jeg vite. Det er også de fleste andre som har tatt turen innom i kveld. Kunder, altså.

Jeg hilser på noen jeg drar kjensel på, og setter meg ned foran vasken. OK. Justin på høyttalerne, champagne i glasset, hodebunnsmassasje - kan man ha det bedre? En glimrende idé - hvordan kom de på den?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer