Skt Petri

Sentralt, fancy - og dyrt

Det trendy hotellet Skt Petri er regnet som et av Københavns beste hoteller, men hvor bra er det egentlig?

FLOTT FOAJE: Det vi likte spesielt godt på Skt Petri er uteområdet og fellesområdene, som er lyse med stor høyde under taket. Foto: Kristin Sørdal
FLOTT FOAJE: Det vi likte spesielt godt på Skt Petri er uteområdet og fellesområdene, som er lyse med stor høyde under taket. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

København har lenge vært blant nordmenns mest besøkte reisemål, og ved besøk i den danske hovedstaden vil man gjerne bo sentralt. Det trendy hotellet Skt Petri oppfyller dette kravet, og er regnet som et av Københavns beste hoteller.

Dinside tok turen for å finne ut om det er tilfellet.

Vi har også testet hotellet Citizen M, som skal være hotellet med best verdi i København ifølge Tripadvisor. Er du opptatt av lave priser, er ikke Skt Petri nødvendigvis noe for deg ...

Fellesområder og fasiliteter

Noe av det vi kanskje likte aller best med dette hotellet, er de store, lyse fellesområdene, hvor det er flere sittemuligheter. Her finner man også frokostserveringen. Områdene er lyse, luftige og hyggelige.

Selve prikken over i-en er hotellets hyggelige uteområder, hvor de også serverer mat og drikke. Det er veldig fint å kunne sitte i grønne omgivelser midt i sentrum av byen.

Hotellet har også et velutstyrt og rent treningsrom, sauna og dampbad, som også trekker opp - for deg som liker å trene også når du er på tur.

Hyggelige og rene rom

Vi testet et standard dobbeltrom, som var på rundt 20 m2. Rommet var klassisk innredet, med store vinduer. Og madrassen var særdeles god!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer