Serverer flymat fra Michelin-stjernekokk

KLM vil gi flypassasjerene sine den aller beste maten i luften.

STJERNEMAT: Fra og med 1. desember vil KLM Royal Dutch Airlines servere måltider som er laget av den flamske kokken Peter Goossens, fra restauranten Hof van Cleve. Foto: KLM
STJERNEMAT: Fra og med 1. desember vil KLM Royal Dutch Airlines servere måltider som er laget av den flamske kokken Peter Goossens, fra restauranten Hof van Cleve. Foto: KLM Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

14. september i år startet KLM med à la carte-retter på flyselskapets interkontinentale flyvninger fra Amsterdam, som er en ekstra tjeneste i tillegg til de vanlige måltidene.

Nå satser KLM ytterligere på flymat, denne gang på eksklusive businessclass' måltider. 1. desember vil nemlig KLM Royal Dutch Airlines servere måltider som er laget av den flamske kokken Peter Goossens, fra restauranten Hof van Cleve, ifølge en pressemelding.

Det er vel ikke alt for mange av oss som har hørt om den, men Hof van Cleve har intet mindre enn tre Michelin-stjerner.

Spesiallaget for passasjerer: Verdens første fly-cocktail?

Slik blir maten

Goossens og flyselskapet har sammen kreert tre menyer, som skal være inspirert av typiske flamske produkter med en internasjonal vri. Disse flymåltidene vil bli servert på businessclass fra 1. desember 2011 til slutten av september 2012 på interkontinentale flyvninger fra Amsterdam.

Vinene som blir servert til måltidene har blitt utvalgt av Hof van Cleves vinkelnere, som flere ganger har blitt kåret til de beste vinkelnere i Belgia. Klikk her for å se hvilket flyselskap som har den aller beste flyvinen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer