Serverte sjokoladeis med avføring

Nå er ikke turisthotellet like populært lenger…

Sjokoladeisen som familien Whyte ble servert på en populær pub i Australia, inneholdt avføring. Illustrasjonsfoto: Stock.Xchng/Ilker
Sjokoladeisen som familien Whyte ble servert på en populær pub i Australia, inneholdt avføring. Illustrasjonsfoto: Stock.Xchng/Ilker Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et stinkende beger med is var straffen Steve og Jessiva Whyte og deres barn fikk da de klagde på det høye lydnivået under en fotballkamp som ble vist på en av Sydneys største turistpuber i Coogee Bay Hotel, skriver australske Daily Telegraph.

Bay Hotel ligger fem minutter fra den populære stranden Bondi Beach og er et populært vannhull for turister. Puben benekter at de har servert ekskrementer og både kokken og restaurantsjefen har sagt seg villig til å avgi DNA-prøver for å vise sin uskyld.

Fra dyr eller menneske?

Ministeren for mat, Ian Macdonald, har bekreftet at sjokoladeisen som ble servert, inneholdt frossen avføring.

- Flere DNA-prøver vil bli foretatt av myndighetene for å avgjøre om prøvene har opprinnelse fra dyr eller mennesker. Testen vil ta cirka en uke å utføre. Vi vil fortsette å intervjue både hotellets ansatte og familien, sier Macdonald til avisen.

En av sportsbarene i hotellet. Foto: Coogee Bay Hotel
En av sportsbarene i hotellet. Foto: Coogee Bay Hotel Vis mer


Kameraovervåkingen fra puben og hotellet blir også gransket. Både hotellets ansatte og familien vil gå gjennom DNA-testing.

Det er nå nesten en måned siden avføringen ble finnet i sjokoladeiskremen, som familien fikk gratis etter at de hadde klaget på det høye lydnivået.

Se bilder fra en dorestaurant i Japan

Falske anklager

En talsperson fra hotellet sier det ikke stemmer at restaurantsjefen serverte iskrem til familien. Hun sier videre at tester som har blitt gjort av iskremboksen, viser at den ikke inneholdt avføring.

Familiens advokat sier dette ikke beviser noe:

- Det som var i fryseren var ikke nødvendigvis det som familien ble servert, sier han.

Begge sider hevder at de prøver å få penger ut av hendelsen. Paret Whyte sier at de ble tilbudt 5.000 australske dollar for å holde tett om historien, mens sjefskokken anklager familien for å forhandle opp til en million dollar i erstatning.

Les også: Dritvittige dohistorier

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer