Sesongstart for familieparkene

Her er nyhetene.

Publisert
Sist oppdatert

Vi er godt inne i våren, og det betyr sesongåpning for fornøyelsesparkene. Noen få har åpnet allerede, mens de fleste åpnet portene i løpet av april.

Vi har sjekket hva som rører seg av nyheter på noen av fornøyelsesparkene i Norge, Sverige og Danmark. Dette er imidlertid ingen komplett oversikt over nyhetene, ei heller en fullstendig oversikt over hvilke fornøyelsesparker som finnes. Noen viktige nyheter du synes vi har glemt? Fortell om det i debattforumet under.

God fornøyelse!

Norge

TusenFryd

TusenFryd åpner 27. april, og i år har fornøyelsesparken 20-års jubileum. For å markere jubileet, kommer nyheten Kanofarten. Dette er et skip som pendler frem og tilbake ti meter over bakken. Den nye attraksjonen skal være med og trekke over 500.000 besøkende til parken kommende sesong. Det er nå to år siden siste nyhet fra denne parken, som var SpeedMonster i 2006.

Vi har testet SpeedMonster - se hva vi synes

TusenFryd ble tidligere i år solgt til verdens nest største fornøyelsesparoperatør Parques Reunidos. Fra før av eier selskapet Bø Sommarland og BonBon Land, og 58 andre parker i Europa og USA.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer