Sett disse stedene før?

Verdens mest fotograferte turistattraksjoner i 2012.

Fra venstre til høyre: Eiffeltårnet, Colosseum, Central Park og Gardens by the Bay. Foto: All Over Press/Colourbox.com
Fra venstre til høyre: Eiffeltårnet, Colosseum, Central Park og Gardens by the Bay. Foto: All Over Press/Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange hadde kanskje trodd at statuser om forhold og det å få barn skulle vært mest populært å dele på sosiale medier, men det er det altså ikke. Historier om reise og flytting er det folk flest deler på tidslinjen sin på Facebook, kunne selskapet fortelle tidligere i sommer.

Nå har en av de mest kjente sosiale nettjenestene med fokus på reise, Gogobot, samlet en liste over hvilke turistattraksjoner folk er ivrigst på å dele bilder av. CNN viser listen, som er dominert av kjente landemerker.

Les også: Årets fineste flyvertinne-uniformer

Basert på ti millioner meldinger

Basert på nær ti millioner "skrytemeldinger", historier og virtuelle "postkort" delt på Facebook av tjenestens brukere ligger til grunn for listen. Og i toppen ligger det ikke akkurat en overraskelse, men lenger nede på listene finner du nok attraksjoner som ikke er like kjent for alle. Som Gardens by the Bay i Singapore, som ligger helt oppe på fjerdeplass. Dette svært fotogene parkområdet krones av det spektakulære Marina Bay Sands Hotel.

Mye fra USA, men Paris på topp

Verdt å merke seg er også at flere deler bilder fra Central Park enn fra Times Square i New York, i en liste som tydelig er preget av at mange av Gogobots brukere hører hjemme i USA.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer