Charterboom

Setter inn ekstrafly

Europa åpner opp, noe som får reiselystne nordmenn til å booke sydenferier som før corona-pandemien.

SYDENFERIE: Mange nordmenn lengter etter å reise til sydlige strøk. Foto NTB/Reuters/Borja Suarez
SYDENFERIE: Mange nordmenn lengter etter å reise til sydlige strøk. Foto NTB/Reuters/Borja Suarez Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sist helg fjernet regjeringen de fleste av corona-restriksjonene her til lands, og også ellers i Europa er myndighetene i ferd med å åpne opp. 2022 kan være året vi endelig ser pandemien i bakspeilet.

Et godt tegn på det, er økt interesse blant nordmenn for å reise utenlands. Charterselskapet Apollo sier til nettstedet flysmart24.no at salget for første gang ligger på samme nivå som før pandemien, og melder om fulle fly i vinterferien.

Selskapet har satt inn ekstrafly til populære destinasjoner som Tenerife og Gran Canaria.

– Folk forstår at det ikke er noen større fare for å bli smittet på Gran Canaria enn i Oslo. Samtidig vet vi mye mer nå, og kunnskapen har nok roet ned redselen mye, sier kommunikasjonssjef Beatriz Rivera hos Apollo til flysmart24.

– Helt fantastisk

– Vi har en fantastisk salgssituasjon om dagen, sier en entusiastisk Marie-Anne Zachrisson, country manager for Ving Norge, når DinSide snakker med henne mandag.

– Det har vært en fantastisk uke, kronet med en fantastisk helg.

Som nevnt ble de fleste restriksjonene i Norge fjernet i helga. Zachrisson sier hun tror det har overbevist flere, som kanskje har følt at det har vært mye styr å reise med restriksjonene som nå er borte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer