Charterboom

Setter inn ekstrafly

Europa åpner opp, noe som får reiselystne nordmenn til å booke sydenferier som før corona-pandemien.

SYDENFERIE: Mange nordmenn lengter etter å reise til sydlige strøk. Foto NTB/Reuters/Borja Suarez
SYDENFERIE: Mange nordmenn lengter etter å reise til sydlige strøk. Foto NTB/Reuters/Borja Suarez Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sist helg fjernet regjeringen de fleste av corona-restriksjonene her til lands, og også ellers i Europa er myndighetene i ferd med å åpne opp. 2022 kan være året vi endelig ser pandemien i bakspeilet.

Et godt tegn på det, er økt interesse blant nordmenn for å reise utenlands. Charterselskapet Apollo sier til nettstedet flysmart24.no at salget for første gang ligger på samme nivå som før pandemien, og melder om fulle fly i vinterferien.

Selskapet har satt inn ekstrafly til populære destinasjoner som Tenerife og Gran Canaria.

– Folk forstår at det ikke er noen større fare for å bli smittet på Gran Canaria enn i Oslo. Samtidig vet vi mye mer nå, og kunnskapen har nok roet ned redselen mye, sier kommunikasjonssjef Beatriz Rivera hos Apollo til flysmart24.

– Helt fantastisk

– Vi har en fantastisk salgssituasjon om dagen, sier en entusiastisk Marie-Anne Zachrisson, country manager for Ving Norge, når DinSide snakker med henne mandag.

– Det har vært en fantastisk uke, kronet med en fantastisk helg.

Som nevnt ble de fleste restriksjonene i Norge fjernet i helga. Zachrisson sier hun tror det har overbevist flere, som kanskje har følt at det har vært mye styr å reise med restriksjonene som nå er borte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.