Sevilla: De deiligste adressene

Sevilla huser i år store musikk- og kulturarrangementer.

Publisert
Sist oppdatert

6. Fantastisk overnatting

Sevilla er rimeligere enn de spanske storbyene Barcelona og Madrid og fra 30 euro og oppover får du kurant rom på pensjonat i sentrum. Sjekk for eksempel ut Hotel Zaida, som har enkle rom med bad fra 36 euro, tilsvarende 299 kroner per natt. Luksusvariantene finnes naturligvis; sjekk for eksempel ut det vakre Hotel Alfonso XIII (Calle San Fernando 2, tel.: + 34 - 954 91 000) i sentrum av Sevilla hvor billigste dobbeltrom koster 285 euro, tilsvarende 2.280 kroner. Under påskehøytidelighetene og under den årlige storfesten Feria de Abril, dobles overnattingsprisene.

7. Store begivenheter

Musikk og dans, det er viktig for sevillanerne. I år har byen to store arrangementer på plakaten; Bienal de Flamenco som går fra 2. september og avsluttes den 10. oktober og Festival de Musica som går fra 2-12. september. Festival de Musica setter opp Carmen i moderne drakt.

8. Tyrefekting

Er man i Sevilla, må man naturligvis gå på tyrefekting. Plaza de Toros de la Maestranza iSevilla regnes for å være det beste stedet i Spania for å se tyrefekting. Sesongen starter i april og avrundes i slutten av september hvert år. For et innblikk i tyrefektingtradisjonen, kan du ta en titt i arenaens eget museum eller kjøpe Walter Johnstons bok Introdución a la tauromaquia.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer