Sexy hoteller verden rundt

Det er palmer, det er egne strender, det er takbasseng, det er gigantsuiter, det er tjenere og det er ekstraservice på alle bauger og kanter.

Four Seasons på Hawaii gir næring til drømmer for sol-, bad- og palmefriker.
Four Seasons på Hawaii gir næring til drømmer for sol-, bad- og palmefriker. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvem drømmer ikke om å bebo et at verdens råeste hoteller i ferien? Vi viser vei til dype tepper, gylne interiører, krystallklare bassenger og perfekte beliggenheter. På verdens beste hoteller spares det verken på konfekt eller andre goder. Her kan du se bildene.

Verdens beste hoteller - se bildene her.

Skroll ned for mer.Det er reisemagasinet Travel + Leisures lesere som har kåret det de mener er verdens beste hoteller. Av en liste som omfatter 100 perlesteder verden rundt, dominerer luksuskjeder som Peninsula, Four Seasons og Ritz-Carlton. Dessuten er det tydeligvis lettest å finne godbiter om du reiser østover eller til USA, samt sørlige Afrika. Bangkok og Istanbul har for eksempel flere hoteller på listene. Første vesteuropeiske på listen ligger i Milano, Italia.

Safari, øyer, metropoler

De beste hotellene synes å ligge i tre typer områder, storby, øyer og reservater.

Glitrende storbyerFor asfaltcowboyen er det de glamorøse storbyene som gjelder. Byer som Bangkok, Istanbul, Singapore, Hongkong, Los Angeles, Buenos Aires, Cape Town, Milano, New York og London er alle med på listene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer