Sexy hoteller verden rundt

Det er palmer, det er egne strender, det er takbasseng, det er gigantsuiter, det er tjenere og det er ekstraservice på alle bauger og kanter.

Four Seasons på Hawaii gir næring til drømmer for sol-, bad- og palmefriker.
Four Seasons på Hawaii gir næring til drømmer for sol-, bad- og palmefriker. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvem drømmer ikke om å bebo et at verdens råeste hoteller i ferien? Vi viser vei til dype tepper, gylne interiører, krystallklare bassenger og perfekte beliggenheter. På verdens beste hoteller spares det verken på konfekt eller andre goder. Her kan du se bildene.

 • Verdens beste hoteller - se bildene her.
 • [Ugjyldig objekt (NAV)]

  Skroll ned for mer.

  Det er reisemagasinet Travel + Leisures lesere som har kåret det de mener er verdens beste hoteller. Av en liste som omfatter 100 perlesteder verden rundt, dominerer luksuskjeder som Peninsula, Four Seasons og Ritz-Carlton. Dessuten er det tydeligvis lettest å finne godbiter om du reiser østover eller til USA, samt sørlige Afrika. Bangkok og Istanbul har for eksempel flere hoteller på listene. Første vesteuropeiske på listen ligger i Milano, Italia.

  Safari, øyer, metropoler

  De beste hotellene synes å ligge i tre typer områder, storby, øyer og reservater.

  Suite på verdens beste hotell - Peninsula i Bangkok.
  Suite på verdens beste hotell - Peninsula i Bangkok. Vis mer


  Glitrende storbyer
  For asfaltcowboyen er det de glamorøse storbyene som gjelder. Byer som Bangkok, Istanbul, Singapore, Hongkong, Los Angeles, Buenos Aires, Cape Town, Milano, New York og London er alle med på listene.

  Drømmeøyer
  Paradisjegeren vil helst finne en hvit strand kranset av palmer og med utsikt over pastellfarget hav. Hawaii er i så måte representert ved flere øyer og hoteller. Det finnes også drømmehoteller på Phuket, Great Barrier Reef og Bali.

  Safari for kresne
  Safariferie kan bety alt fra telt til luksushoteller. Og mange av de 100 fremste hotellene i denne kåringen ligger i safarireservater. Sør-Afrika, Kenya og Tanzania er med.

 • Verdens beste hoteller - se bildene her.
 • Her finner du de beste hotellene (fra 1 til 20) - med nettadresser.
 • Norsk luksus

  Ingen norske hoteller er med på topplisten hos Travel + Leisure, heller ikke i oversiktene over Europa. Andre magasiner har imidlertid også kastet et øye på Norge. Leserne av Condé Nast Traveler kåret sine reisefavoritter for 2002, og da var Continental i Oslo med på listene over de beste hotellene i Europa.

 • Continental på favorittliste -
 • se bildene fra vårt besøk på dette hotellet.
 • Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer