Sexy koseveske

SEXY Å HA: Penger, pass og massasjestav. Her er reiseproduktet for dem med aspirasjoner om medlemsskap for viderekomne i 10.000-fotsklubben.

Mile High Mini Kit, reisesexgodteri i en liten veske.
Foto: Milehighkit.com Foto: Mile High Kit
Mile High Mini Kit, reisesexgodteri i en liten veske.

Foto: Milehighkit.com Foto: Mile High Kit Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sandaler, myggstift og badebukse/bikini i kofferten. Penger, pass, billett i vesken. Og naturligvis kondomer, massasjestav og glidemiddel.

Sofistikert flysex?

Var det ikke et lite glimt i blikket til skapningen som sitter ved siden av deg på flyet til Bergen eller Burma? Dersom du drømmer om å forføre sidemannen, -kvinnen eller kanskje ganske enkelt kjæresten du har med deg på tur, så har det USA-baserte firmaet Mile High produktene som kan gjøre den prosessen litt mer sofistikert.

Selskapet, med salgsmottoet, The sensuals traveler`s erotic companion har satt sammen to sett med erotiske produkter som ikke bare er sexy, men også nyttig. Mile High Kit inneholder redskaper til å forføre på et hvilket som helst fly, tog eller hotellrom: bind for øynene, et ikke-forstyrr-skilt til døren, minimassasjestav, fjærer til å kile med, massasjeoljer, glidemidler og kondomer. Settet leveres i en liten diskret veske som passerer som toalettmappe i bagasjekontrollen - helt til sikkerhetspersonalet skanner den. Mile High Kit koster 55 dollar, tilsvarende 346 kroner i dagens kurs og kan kjøpes i foretakets nettbutikk eller i utvalgte butikker i USA.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.