Sexy produkter med feminin appell

Vi liker det lille ekstra, vi jentene. Her er noen produkter fra produsenter som satser på å friste damene.

Publisert
Sist oppdatert

Kropps- og øyevennlig pengepose

Det er sikrest å bære tingene på kroppen, og til nå har vi trodd at den fargeløse og slappe bomullsposen fra reisebutikken var eneste alternativ. Heldigvis skjer det noe på designfronten: Hva med et pengebelte i lekker semsketlignende kvalitet, som er like snopete både utenpå som innenfor klærne? Varianten Chester fra Bucky kan til og med vaskes i maskin. Ut med lerretsstoffer, inn med design!

Prisanslag: 19,95 dollar, eller omkring 140 kroner.

Ekstern lenke:Denne fant vi på Bucky

Designergodsaker

Samsonite er en gammel kjenning, og nå satser de spesielt på reisende jenter. Det betyr i følge koffertgiganten at bagasjen må være lett, og at den må ha rikelig med lommer. Dessuten vil jenter ha bagasje som kan matche resten av utrustningen – klær, sko og annet tilbehør. Det åpner for flere varianter enn sort, blått og grått. Serien F'Lite Comfort et eksempel på dette.

Prisanslag: Selges veiledende for 2.099 kroner i norske butikker.

Samsonite har også fått superdesigner Philippe Starck til å sette sitt preg på enkelte produkter. Du finner blant annet designerens linjer på toalettvesker, håndvesker og skuldervesker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer