Sexy produkter med feminin appell

Vi liker det lille ekstra, vi jentene. Her er noen produkter fra produsenter som satser på å friste damene.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Kropps- og øyevennlig pengepose

Det er sikrest å bære tingene på kroppen, og til nå har vi trodd at den fargeløse og slappe bomullsposen fra reisebutikken var eneste alternativ. Heldigvis skjer det noe på designfronten: Hva med et pengebelte i lekker semsketlignende kvalitet, som er like snopete både utenpå som innenfor klærne? Varianten Chester fra Bucky kan til og med vaskes i maskin. Ut med lerretsstoffer, inn med design!

Prisanslag: 19,95 dollar, eller omkring 140 kroner.

Ekstern lenke:

 • Denne fant vi på Bucky
 • Design fra Philippe Starck og Samsonite. Foto: Samsonite Foto: Samsonite
  Design fra Philippe Starck og Samsonite. Foto: Samsonite Foto: Samsonite Vis mer


  Designergodsaker

  Samsonite er en gammel kjenning, og nå satser de spesielt på reisende jenter. Det betyr i følge koffertgiganten at bagasjen må være lett, og at den må ha rikelig med lommer. Dessuten vil jenter ha bagasje som kan matche resten av utrustningen – klær, sko og annet tilbehør. Det åpner for flere varianter enn sort, blått og grått. Serien F'Lite Comfort et eksempel på dette.

  Prisanslag: Selges veiledende for 2.099 kroner i norske butikker.

  Samsonite har også fått superdesigner Philippe Starck til å sette sitt preg på enkelte produkter. Du finner blant annet designerens linjer på toalettvesker, håndvesker og skuldervesker.

  Ekstern lenke:

 • Mer informasjon finner du hos Samsonite
 • Knallfarger

  Vi kaster gjerne den lille sorte PC-vesken av traurig nylonstoff til fordel for rød lakk fra Kara B. Foto: Kara B
  Vi kaster gjerne den lille sorte PC-vesken av traurig nylonstoff til fordel for rød lakk fra Kara B. Foto: Kara B Vis mer


  Casuari er et annet selskap som skryter av å ha truffet kvinnelige brukere. Farge er nøkkelen, hevder de, og fremhever sine fargesprakende vesker for bærbare PCer. Det samme ser vi hos Kara B som knaser til med de sprekeste knallfarger. Dette er bare noen av flere eksempler vi har sett de siste par årene, på at leverandører har skjønt at både jenter og gutter har sett seg lei på den lille sorte til laptopen.

  Eksterne lenker:

 • Mer informasjon hos Casuari.
 • Eller informasjon fra KaraB.
 • Her ser du bilder av produktene.

  Få også med deg saker for firbente turvenner.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer